Prodloužený víkend - Lukavec, Jindřichov a Radkova Lhota

08.07.2013 09:32

Trošku netradičně jsme započali prodloužený víkend v Lukavci na 27. ročníku Terénní vlny. Každoročně tuto soutěž nenavštěvujeme, protože ve stejný den, co druhý rok, pořádáme den obce Hostašovice. Tento rok nám to vyšlo a ženy se zde ukázaly poprvé. Jak řekl sám pořadatel "Přijely, viděly a zvítězily." ! S časem 27, 667 porazily dlaších 10 družstev. Muži po pěkném výkonu skončili na 5. místě s časem 20,463. 

Po parádním pátku následovalo 6. kolo Velké ceny OSH Přerov v Jindřichově. Zde si muži i ženy vybojovali pár bodíků navíc do sčítání Velké ceny. Útok mužů stačil na 10. místo. Olšovec si v mužích udržel svou linii šestnáctkových časů a získal dalších 20 bodů. My ženy jsme ze sebe vydaly co možná nejvíc a vyplatilo se. Naše první sedmnáctka (17,90) nám zajistila 4. místo a rovných 8 bodů. Tím jsme snad ukázaly, že se holkám můžeme rovnat!

Neděle v Radkové Lhotě už pro ženy tak šťastná nebyla. Z důvodu zranění při rozcvičce byla odvezena proudařka do nemocnice. Tudíž ženy ani na start nemohly. Muži k útoku nastoupili a stačil jim zase k 10. místu ve Velké ceně (tedy 7 bodů). Pořadí Velké ceny naleznete na hlavní straně vpravo. 

Příští víkend se chystáme do Černotína a Paršovic.